Matej Mitrovic de oyuna girmek istemedi !

Matej Mitrovic de oyuna girmek istemedi !
Güncelleme:

Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği krizine bir yenisi olarak Mitrovic de eklendi. Maç esnasında fark edilmeyen görüntüler oldukça dikkat çekici.

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaparak tarih yazan temsilcimiz Beşiktaş, 4. maçında Vodafone Park'ta Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Lopes'in golüyle yenik duruma düşen Kartal, Cenk Tosun ile dengeyi sağladı. Puanını 10'a çıkaran Şenol Güneş'in ekibi yenilmezliğini korudu.

Mücadelede sakatlanan Tolgay Arslan yerini 74. dakikada Mitrovic'e bıraktı. Bu oyuncu değişikliği sırasında isteksizce davranması Şenol Güneş'i sinirlendirdi.

Tecrübeli teknik adam daha hzılı davranması konusunda oyuncusunu uyardı.

Aytemiz Alanyaspor maçında da aynı sorunu yaşayan Güneş, son değişiklik hakkını kullanmak istemiş ve yanına çağırmıştı. Oyuna defansif bir oyuncu almak isteyen tecrübeli teknik adam, ilk olarak Gary Medel'i düşünmüş. Fakat Güneş, isteksiz gördüğü Medel'in yerine Necip Uysal'ı, Cenk Tosun'un yerine oyuna almıştı.

'Yürüyerek gelmeleri doğru değil'

Yaşananlarla ilgili konuşan Güneş "Orta sahadan değişiklik yapmak istiyordum; Necip veya Medel olabilirdi. Gelirken oyuncular çok yavaş geliyordu. İsim söylememiştim çünkü değişiklik yaparken. Son anda Medel olabilir diye düşündüm ama bütün oyuncularda böyle 'Ben girmeyeceğim' gibi bir hava vardı. Ben de sonra Necip'i söyledim. Herkes oynamak ister. Kötü bir niyet yok. Oyuncuların geliş tarzları, yürüme gibi bir durumdaydı. Doğru bir şey değil. Ben çağırdığım zaman, her oyuncu koşarak, heyecanla gelmeli" demişti.

Maç öncesi konuşmasında dikkat çekti

Şenol Güneş maç öncesinde yaptığı açıklamada "Kadroda olmayan Negredo, Lens, Mitrovic, Necip... Hepsi değerli oyuncular, hepsi oynayabilir. Medel de aynı şekilde" açıklamalarında bulunmuştu.

Fanatik