PSG, yıldızlarıyla coştu

PSG, yıldızlarıyla coştu
Güncelleme:

Celtic deplasmanına çıkan PSG rakibini 5-0 yendi ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gösterişli bir giriş yaptı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Celtic kendi sahasında PSG'yi ağırladı. Fransızlar mücadeleyi Neymar, Mbappe ve Cavani'nin golleri ile 5-0 yendi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Celtic kendi sahasında transfer döneminin en flaş takımı PSG'yi ağırladı. Mücadeleyi baştan sona domine eden taraf Fransız ekibi oldu.

PSG'ye galibiyeti 19'da Neymar, 34'te Mbappe ve 40. dakikada Cavani penaltıdan kaydetti. İlk yarı 3-0 Ligue 1 ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Mbappe'ye saldırı girişimi

İkinci yarıda skoru hazmedemeyen bir Celtic taraftarı, sahaya girerek Mbappe'ye doğru koşmaya başladı. Güvenlik engelini aşan holigan, Mbappe'ye tekme atmaya çalışsa da amacına ulaşamadan apar topar dışarı çıkarıldı.

2. yarıda daha rahat bir oyun ortaya koyan yıldızlar topluluğu PSG, 83'te Lustig'in kendi kalesine attığı golle durumu 4-0'a getirdi. Henüz bu golün ardından bir dakika geçmişti ki PSG, Cavani ile bir gol daha buldu ve maçın skorunu tayin etti.

Grubun diğer maçında Bayern Münih kendi sahasında Anderlecht'i 2-0'la geçti ve B Grubu'nun ilk maçında favoriler fire vermedi.