Santos'tan çılgın performans...

Santos'tan çılgın performans...

Nobre, Egemen ve Selçuk'un top koşturduğu İsviçre ekibi FC Wil'de Andre Santos'un mükemmel performansı dikkat çekiyor.

İsviçre futbolunda Türkiye fırtınası yaşanıyor. FC Wil ekibi ligi domine etmeye başladı. son olarak önceki gün Wohlen deplasmanına çıkan ve 3-1'lik galibiyet elde eden siyah-beyazlı ekip, üst üste üçüncü galibiyetini aldı, birinci lige direkt yükselme yolunda elini güçlendirdi.

Beş haftadır da yenilmeyen ve puanını 23'e çıkaran Wil, ikinci sıraya dayandı ve lider Lozan'ın ensesine dayandı. Kadrosunun büyük çoğunluğu Türk ya da Türkiye'den giden oyunculardan oluşan İsviçre ekibi, son maçında eski Fenerbahçeli Andre Santos, eski Fenerbahçe ve Beşiktaşlı Mert Nobre ve Türk futbolcu Erhan Yılmaz'ın attığı gollerle üç puana uzandı.

Andre Santos kendini aştı

Türkiye orjinli futbolcularıyla zaferden zafere koşan FC Wil'de Andre Santos'un performansı ise büyük dikkat çekiyor. Bir sol bek olan Brezilyalı futbolcu, takımın şu an en skorer ismi konumunda bulunuyor. Wohlen maçını da boş geçmeyen takımının en golcü ismi Andre Santos, gol sayısını sekize yükseltti.  Ligde 5 ve kupada 3 gol atan Santos toplamda 8 golle Wil ekibinin en golcü ismi olarak öne çıkıyor.

Egemen ve Selçuk da atıyor

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Egemen Korkmaz da gol yollarında etkili. Deneyimli savunmacı şu ana dek bir gol atan eski takım arkadaşı Selçuk Şahin'den bir fazla atarak iki gole imza attı. Galatasaray'dan kiralık olarak Wil forması giyen Endoğan Adili ise henüz golle tanışamadı. FC Wil'in bu sezon attığı toplam 27 golün 17'si Türk ya da kariyeri Türkiye'den geçmiş oyunculardan geldi.

Milliyet