Sivasspor - Bursaspor Maçının Ardından

Sivasspor - Bursaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Sivasspor, Bursaspor’u sahasında 2-1 mağlup etti.

- Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Sivasspor, Bursaspor’u sahasında 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, kendi sahalarında iyi bir Sivasspor izlettiklerini belirterek, "Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Üzerimize düşen görevleri çok iyi yerine getirdik. Ofansif anlamda çok iyi işler yaptık. Taraftarımıza çok iyi bir Sivasspor izlettirdik. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Lopez, Roberto Carlos'un takımının her zaman ofansif futbolu tercih ettiğini, hiçbir zaman geri çekilmeyi düşünmediğini söyledi.

Sivassporlu futbolculardan Ümit Kurt ise galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, Galatasaray maçına odaklanacaklarını belirtti.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise 90 dakikaya bakıldığında bugün haklı bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Orta sahada top kayıplarımız çok fazlaydı. Geçen haftaki müsabakadan sonra takımımızın daha ileride olduğunu düşündüm ama bugün burada bunu göremedim" dedi.

Yeni bir başlangıç yapmaları gerektiğine belirten Daum, "Çok önemli hatalar yaptığımız için onları da çalışmamız gerekiyor. Birçok futbolcumuz formda değildi. Bu maçtan sonra arkadaşlarla konuşup çok sert dille bu karşılaşmayı kritize etmemiz, dersimizi almamız gerekiyor. Kasımpaşa maçına daha iyi girebilme adına bunları konuşmak gerekiyor. Sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçında çok çok iyi oynayıp bu müsabakayı unutturabiliriz” şeklinde konuştu.

Bursasporlu futbolcular İbrahim Öztürk ile Ferhat Kiraz ise hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, ligin ilk yarısının sonuna kadar bütün maçlarını kazanmalarını gerektiğini belirtti.

İHA