SON DAKİKA | Göztepe'de Bayram Bektaş'la yollar ayrıldı

SON DAKİKA | Göztepe'de Bayram Bektaş'la yollar ayrıldı
Güncelleme:

Son dakika haberine göre; Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş'la yollar ayrıldı. Göztepe'nin yeni teknik direktörünün Kemal Özdeş olması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 4-0 mağlup olan Göztepe, üst üste 4. maçını da kaybetmişti. Sarı-kırmızılı kulüp kötü gidişat sonrasında teknik direktör Bayram Bektaş'la yolları ayırma kararı aldı. Göztepe'nin yeni teknik direktörünün Kemal Özdeş olması bekleniyor.

Ligde en son 11. haftada konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, sonra çıktığı 4 maçta sırasıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 2-0, Antalyaspor'a 1-0 ve dün de Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenildi. Ligde 11. haftada 8. durumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, 15. haftanın ardından kendisine 12. sırada yer buldu.

Üst üste 4. maçından yenilgiyle ayrılan sarı-kırmızılı ekip liglerde en son 1. Lig’de mücadele ettiği 2015-2016 sezonunda son 4 haftada sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde 14 Aralık Cuma günü Bursaspor'u konuk edecek Göztepe, 22 Aralık Cumartesi günkü MKE Ankaragücü deplasmanı ile ilk yarı maçlarını tamamlayacak.