Suat Kaya’dan indirim istendi

Suat Kaya’dan indirim istendi
Güncelleme:

Bucaspor yönetimi, teknik direktör Suat Kaya'dan maaşında indirime gitmesini istedi.

Spor Toto 2. Lig takımı Bucaspor’da beklenen görüşme gerçekleşti, yönetim, 45 bin TL maaş alan, aylık maliyeti masraflarıyla birlikte 55 bin TL’yi bulan teknik direktörü Suat Kaya’dan indirim istedi.

Basın Sözcüsü Sait Demir, Suat Kaya’nın başarılı bir sezon geçirdiğini, ancak maliyetini karşılamakta zorlandıklarını söyleyerek, “Kulübün durumu ortada. Kendisine ödediğimiz paraları yeni dönemde vermemiz zor görünüyor. Şartlarımızı kabul ederse Suat Kaya ile devam etmek isteriz” diye konuştu. Suat Kaya’nın indirime sıcak bakmadığı öğrenilirken tarafların önümüzdeki hafta yeniden görüşeceği bildirildi.

Bu arada yönetimin olağanüstü kongre kararı alıp almayacağının netleşmediğini belirten Sait Demir, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın devreye girmesini istedi. “Başkan Priştina kulübü daha ileriye taşıyabilecek güçlü bir aday bulursa, biz de kendisine destek oluruz” diyen Sait Demir, “Burada önemli olan kulübün çıkarlarıdır. İlçenin tüm dinamikleri harekete geçmeli. Biz 2 sezondur çok yalnız kaldık. Artık birlik ve beraberliğin sağlanması gerekiyor” dedi.

Etiketler Bucaspor suat kaya