Taner Taşkın istifa etti

Taner Taşkın istifa etti
Güncelleme:

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, görevinden istifa etti. Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 hafta önce istifa kararı aldığını ve bu kararını yerine getirdiğini belirtti.

Manisaspor'un başına geçen sezon PTT 1. Lig'deyken geçtiğini ve talihsiz bir şekilde alt lige düştüklerini dile getiren Taşkın, "Bu sene de çıktık. Çok güçlü bir şekilde, takımı emanet aldığımız yere bırakıyorum. Şerefim ve namusumla Manisa'da yaklaşık 1,5 sene görev yaptım. Başta başkanımız Abdullah Mergen olmak üzere yönetim kuruluna, futbolcu kardeşlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin." dedi.

Takımı çalıştırdığı süre boyunca büyük sıkıntılar yaşadığını, ancak bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başardığını ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

"Gerçekten çok büyük sıkıntılar yaşadım. Kol kırıldı, yen içinde kaldı. Gelecek sezon Manisaspor için enerjim olduğuna inanmıyorum ve istifa ediyorum. Zaten mayıs ayından sonra bir kongre olacak. Yönetime kim gelirse gelsin, benim için fark etmiyor. Ben buralara kimsenin adamı olarak gelmedim. Adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum. Bundan sonra rızkımı başka yerlerde arayacağım."
Taner Taşkın, başka takımlardan teklif alıp almadığı yönündeki soruya, "Teklifler var ve mutlaka da olacaktır." yanıtını verdi.