''100 kere vursam bir kere gol olur''

''100 kere vursam bir kere gol olur''

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan yeni transferi Eren Derdiyok, 2 gol attığı Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa’dan Galatasaray’a katılan ve 4 maçta 4 gol atarak Cim-Bom’u zirvede tutan Eren Derdiyok, dün muhteşem röveşata golüyle kendinden daha fazla söz ettirdi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa golü anlatan Eren, “Top o kadar güzel geldi ki, 10 defa denesem galiba 1 kere böyle girer. Golü izlerken tüylerim diken diken oluyor. Bu çalışmakla olmaz. Dün (önceki gün) idmanda Orhan Hoca ile bu tip şeyleri çalıştık. Pozisyona göre o an öyle karar verdim, topa muhteşem vurdum. Leverkusen’de de bir tane röveşata golüm vardı, ama bu daha zor. Gelişine vurdum. 100 kere vursam, bir kere böyle gol olur” diye konuştu.

Gol krallığı değil, takım oyununun önemli olduğuna değinen sarı-kırmızılı oyuncu, “Şimdi Beşiktaş maçına çok daha motive hazırlanacağız. Derbi öncesinde bu maçı almamız çok önemliydi” yorumunu yaptı.

Metin Oktay selamı

Cim-Bom’u zafere taşıyan Eren Derdiyok, attığı ikinci golün ardından Metin Oktay selamı verdi. Başarılı forvet, efsane golcünün unutulmadığını da gösterdi.