''Amrabat Galatasaray’da kalmalıdır''

''Amrabat Galatasaray’da kalmalıdır''

Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinde gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, şampiyonluğa 180 dakikalarının kaldığını söyledi. Yeni dönemde sağlık durumuna göre görev alabileceğini vurgulayan Albayrak, Nordin Amrabat'ın yeni sezonda mutlaka kadroda olması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinde gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Albayrak, şampiyonluk yarışı ve Nordin Amrabat hakkında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğa 180 dakikalarının kaldığını belirten Albayrak,“40 futbolcumuzun tamamı da Beşiktaş derbisinde oynamak istiyor. Tam bir kenetlenme yaşıyoruz. Beşiktaş maçında, İnşallah gülen taraf biz olacağız. En büyük destekçimiz taraftarımız olacak. Derbide herkes camiasına layık olduğu gibi mücadele edecektir. Herkes aslan gibi oynar. Beşiktaş da öyle yapacaktır" diye konuştu.

Görev süresinin bitmesine 10 gün kaldığını vurgulayan Albayrak, yeni dönemde Galatasaray ile devam edebileceğinin sinyalini verdi. Albayrak, "Yeni dönemde de Galatasaray ile yatıp Galatasaray’la kalkacağım. Bu değişmez. 10 gün ciddi bir taramadan geçeceğim. Doktordan alacağım raporlar doğrultusunda karar vereceğim. Bütün bunlara göre yeni dönemde görev alabilirim" diye konuştu.

Galatasaray ile Malaga'nın 3,5 milyon Euro'ya anlaştığını ancak Amrabat'ın dönmek istediğini ifade eden Abdurahim Albayrak, "Amrabat bizim çok önemli bir futbolcumuz. Muslera ve Sneijder, bana gelip şunu söylediler: ‘Asla amrabat’ı bırakmayın.’ Amrabat Galatasaray’da kalmalıdır" ifadelerini kullandı.