''Başakşehir'de adanmışlık var''

''Başakşehir'de adanmışlık var''

Turuncu-lacivertlilerin yıldız ismi, ilk 4’e kalmayı hedeflediklerini söyledi, “Tabii şampiyon olursak daha iyi olur” diye konuştu.

Süper Lig lideri Başakşehir’in önemli isimleri arasında yer alan Mossoro, takımın başarısının sırlarını ülkesi Brezilya’da açıkladı. Deneyimli futbolcu, “Sezon sonunda ligi ilk dört sıra içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Tabii şampiyon olursak daha iyi olur” diye konuştu.

Mossoro, “Takımda çok iyi bir hava var. Oyuncular arasındaki ilişkiler çok iyi... İnsanlar birbirine hoşgörüyle yaklaşıyor. İnsanlarda kendini kulübe adamışlık var ve bir ihtiyacınız olduğunda size yardımcı oluyorlar. Ayrıca tesislerimiz ve imkanlarımız son derece iyi. Çalışma temposu Brezilya’dakine göre çok daha sıkı” dedi.

Fenerbahçe’nin ardından turuncu-mavili ekibin formasını giyen Emre Belözoğlu’nun kendilerine güç kattığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Emre Belözoğlu tam bir lider... Sahadaki liderliğiyle bize çok katkısı oluyor. Yaşı ilerlemiş olsa da futbolundan bir şey kaybetmemiş” ifadelerini kullandı. Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına da değinen oyuncu şunları söyledi:

“Bu olaylar beni ürküttü ve ülkeden ayrılmayı bile düşündüm. Ancak buna karşın burada yaşamaktan mutlu olduğum için ayrılmadım ve kalmaya devam ettim.”

6: Süper Lig’deki 10 maçın tümünde forma giyen Mossoro, 4 gol-2 asistle 6 gole katkı sundu. Başakşehir’in en iyi futbolcuları arasında yer alan Mossoro, Türkiye’de mutlu olduğunu söyledi.

Milliyet