''Başarısızlığın nedeni Ersun Yanal...''

''Başarısızlığın nedeni Ersun Yanal...''

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu ve teknik direktör Oğuz Çetin, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Trabzonspor'un son haftalardaki kötü durumuna değinen Oğuz Çetin, "Trabzonspor'un çok zorlu süreçten geçtiğini biliyoruz. Sayın Muharrem Usta'nın göreve gelmesiyle birlikte çok önemli reformlar yapılıyor. Usta'nın yapısı tam bir spor adamı şeklinde. Benim eleştirilerim hep taktik ve teknik yönden oluyor. Camialarda yönetimsel hatalar olsa da birleştirici unsur her zaman teknik direktörler olmuştur. Muharrem Usta sezon öncesi herkesin beğendiği bir teknik adamı takımın başına getirdi. Tek bir amacı vardı. Trabzonspor'u yukarılara taşımak. Ersun Yanal teknik direktörlük kariyerinde nasıl bizim taktirimizi toplamışsa, şu anda başarısız oldu. Saha içi başarısızlıkları camiayı kötü etkiliyor. Rizespor maçı sonrasında çok lakayit bir biçimde, futbolun eğlence olduğunu ifade etti. Bu bir eğlence ama izleyenler için bizim gibi çalışanlar ve bu işin içinde olanlar için bir eğlence değil. 

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'da bu sezon 3. dönemi olması çok önemli. Bu dönem başarısız olduğunu ve bu büyük faturanın öncelikle kendisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Yanal'ın, "Trabzonspor önemli bir virajdan geçiyor" söylemine karşıyım. "Biz Trabzonspor olarak zor virajdan geçiyoruz" diyebilirsiniz. Kendisini bu söylemlerin dışında tutması motive olamadığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Ajansspor