''Bitirdiğimiz gibi başladık''

''Bitirdiğimiz gibi başladık''

Hamza Hamzaoğlu, TFF Süper Kupa’yı da kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’a karşı istedikleri futbolu ortaya koyamasalar da kazanma alışkanlığını sürdürdüklerine dikkat çekti, “Sezonu kupayla kapatmıştık, kupayla açtık. Umarım ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde bu performansımızı artırırız” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından TFF Süper Kupa’yı da kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Maçta öne geçtikten sonra üstünlüğü koruyarak hedefe ulaştıklarını kaydeden Hamzaoğlu, “Bursaspor’un önemli atakları oldu, ama takım güven veriyor. Skora göre oynamayı, galibiyete gitmeyi biliyor. İnşallah yeni sezonda bunu devam ettireceğiz. Oyun olarak bugünden daha iyisini oynamak zorundayız. Süper Kupa camiamıza hayırlı olsun. Geçen sezonu kupayla kapatmıştık, yeni sezonu kupayla açtık. Umarım ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde bu performansımızı artırırız” diye konuştu.

Oyun anlamında eksikleri olduğunu dile getiren Cim-Bom’un hocası, “Bazı oyuncularımız henüz hazır değiller, o yüzden oyun ortaya çıkmıyor. Onların iyi olduğu zamanları düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Kadroya katacağımız her fazladan oyuncu, bize faydadan çok zarar getirir. İhtiyacımız yokken transfer yapmış olmak için transfer yapmayı düşünmüyorum. Ay sonuna kadar zamanımız ve oynayacağımız maçlar var. Gerekirse transfer yaparız” ifadelerini kullandı.

‘Transfer yaparız’
Hamza Hamzaoğlu, İbrahimovic ve Volkan Şen’in transferleriyle ilgili soruya ise “İbrahimovic’i taraftar istiyor. İbrahimovic, kimsenin hayır demeyeceği bir oyuncu ama her şeyin bir bedeli ve uyumu var. Almış olsak kadromuza renk katar, taraftar da mutlu olur. Kendisiyle hiç görüşmedik ama gelirse de hayır demeyiz. Volkan Şen ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Önümüzdeki haftalarda her şey netleştiğinde, gerekirse 1-2 nokta transfer yaparız” yanıtını verdi.