''Biz beğenmedik, Fenerbahçe aldı''

''Biz beğenmedik, Fenerbahçe aldı''

Fenerbahçe'den önce Galatasaray'ın gündeminde olan Neustadter'in sarı-kırmızılılar tarafından beğenilmediği ortaya çıktı.

Uzun süre uzun süre gündemde kalan ancak daha sonra transferinden vazgeçilen Roman Neustadter’in Fenerbahçe’ye gitmesi yönetimi şaşkına çevirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, EURO 2016’da gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Rus futbolcuyu beğenmedikleri için almadıklarını ve Fenerbahçe’nin transfer etmesinin şaşırtıcı olduğunu ifade ettiler.

“GALATASARAY’LA GÖRÜŞMEDİM”

Fenerbahçe’ye imza atmadan önce adı Galatasaray ile anılan Roman Neustadter, Türkiye’de Fenerbahçe’den başka kulüple görüşmediğini söyledi. Fenerbahçe’nin teklifini duyunca menajerine “hemen görüşelim” diye talimat verdiğini dile getiren Rus oyuncu, futbol yaşamına başka bir ülkede devam etmeyi düşündüğünü ve Fenerbahçe’nin kendisi için bu bakımdan bir şans olduğunu dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Schalke forması ile Galatasaray’a attığı gol hatırlatılan Neustadter, moderatörün, ‘Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmak gerekir’ demesi üzerine “Aynı şeyi Fenerbahçe formasıyla da yapmak istiyorum” dedi.

1-20160707144643.jpg