''Biz futbol oynuyoruz''

''Biz futbol oynuyoruz''

Galatasaray’ı ligdeki puan tablosundan çok oynanan futbol umutlandırıyor.

Galatasaray’ı ligdeki puan tablosundan çok oynanan futbol umutlandırıyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler son dönemdeki futbolun kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, gelecekle ilgili iyimser tahminlerde bulundu.

Eskişehirspor maçından önce televizyondan Fenerbahçe’nin, Osmanlıspor maçını takip eden idarecilerin, “Fenerbahçe ile aynı puandayız ancak oynanan futbol arasında dağlar kadar fark var. Galatasaray’ın oynadığı şey en azından futbola benziyor. Bizim Osmanlı maçında kaçırdıklarımız ortada. Galatasaray puan kaybettiği maçlarda bile pozisyona giriyordu. Taraftar sadece sonuç değil iyi futbol da ister. Galatasaray bu anlamda tatmin ediyor” yorumunu yaptıkları öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar ligin ilk yarısını lider bitirmek için iddialı bir duruma geldiklerinin de altını çizdi. Sezonun ilk haftalarında yaşanan sıkıntıların bittiğini kaydeden yöneticiler, “Aslında ilk yarı lider olmamızın zor olacağını düşünüyorduk. Ancak bugün aynı şekilde düşünmüyoruz. Çünkü takımımız havaya girdi. Beşiktaş önümüzde görünüyor fakat onlarla da maçımız var. Böyle devam edersek ilk yarıyı neden lider bitirmeyelim” yorumunu yaptı.