''Bu kaza bir daha olmaz''

''Bu kaza bir daha olmaz''

Akhisar yenilgisi sonrasında akıllara yine geçen seneki övgüler ve ardından yaşanan düşüş gelirken Gomez camiayı sakinleştirdi: “Hedefimizden sapmadık.”

SÜPER Lig’de 10 maç sonra Akhisar’a kaybeden Beşiktaş’ta herkesin kafasındaki soru, geçen seneki düşüş bir kez daha yaşanır mı? Zira geçen sezona da harika bir giriş yapan siyah beyazlılar, henüz ilk yarı tamamlanmadan şampiyon ilan edilmişti. Ancak Kartal, sezon sonunda 3. sırayla yetinmişti. Bu korkulara karşın yüreklere su serpen isim Beşiktaş’ın Alman yıldızı Mario Gomez oldu.

‘FUTBOLDA BUNLAR DA VAR’

AKHİSAR karşısında yenilginin kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu belirten golcü oyuncu “Aslında fark atmamız gereken bir karşılaşmaydı. Oldukça net pozisyonlar bulduk. Ama bu futbol. Zaman zaman bu tür şeyler olabiliyor. Bu kadar fırsattan yararlanamayıp kaybettiğimiz için üzgünüz. Fakat bu bir iş kazasıydı. Ve bu kaza bir daha olmaz” ifadelerini kullandı. Mario Gomez, Akhisar’a karşı sadece 3 puan yitirdiklerini ama hala hedeflerine doğru emin adımlarla gittiklerini de söyledi.

Hedefimize ulaşacağız

AKHİSAR yenilgisiyle Beşiktaş’ta yüzler asılırken devreye hemen Teknik Direktör Şenol Güneş girdi. Tecrübeli futbol adamı, yöneticilerle yaptığı görüşmede sezon başında bir hedef koyduklarını belirtip “Ben futbolcularımın hepsine kefilim. Sezon başı koyduğumuz hedefte de herhangi bir değişiklik yok. Biz bu hedefe ulaşacağız” dedi.

Hürriyet