''Burak'ı tercih etmedim çünkü...''

''Burak'ı tercih etmedim çünkü...''

Hamzaoğlu, ikinci yarıda patlama yapan Burak Yılmaz’ı ateşlemek için böyle bir tercih yaptığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk yarının hazırlık maçı gibi geçtiğini söyledi, Burak Yılmaz konusunda farklı bir yorum getirdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Hamzaoğlu, “İlk yarı hazırlık maçı gibiydi. Sanki lig başlamamıştı. İkinci devrede kendimize geldik. Erken gelen gol, disiplinden kopmamıza neden oldu. Direkt gole giden koşular yaptık, bu da mesafeleri açtı. Sivasspor da iyi değerlendirdi. Konuşmak için devre arasını bekledik” dedi.

İkinci yarıda kontrolü ele aldıklarını dile getiren sarı-kırmızılıların teknik patronu, “2’yi yedikten sonra golü bulduk ve beraberliği yakalamak istedik. İlk maçımızda 2 puan kaybettik. Sivasspor’u da tebrik ediyorum. En azından erken oldu. Bundan sonraki haftalar gideceğimiz yolu işaret edecek” yorumunu yaptı.

Karşılaşmanın ardından Buraksız başlamasını ve golcünün ikinci devrede patlama yapmasını değerlendiren Hamza Hamzaoğlu şunları söyledi:

‘Doğru yapmışım’
“Burak böyle oynasın diye tercih ettik. Onun için en baştan oynatmadık. Burak’ı da tebrik ediyorum, müthiş bir maç çıkardı. İkinci yarıdaki oyununu görünce, demek ki doğru yapmışım.”
Sneijder’ın ilk yarıda göğüs kafesine dirsek yediğini ve nefes almakta güçlük çektiğini belirten Hamzaoğlu, Melo’nun olmamasını ise, “Zamana ihtiyacı var. Tam randımanlı çalışamadı. Kampa geç katıldı. Biraz daha çalışması lazım” sözleriyle yorumladı.