''Fenerbahçe Alex'e jübile istemedi''

''Fenerbahçe Alex'e jübile istemedi''

Coritiba AsBaşkanı Andre Macias, Alex de Souza'nın Fenerbahçe'yle jübilesi için çarpıcı açıklamalar yaptı.

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'deki jübilesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Coritiba AsBaşkanı Andre Macias, geçtiğimiz aylarda aktif futbolculuk hayatını sona erdiren yıldız ismin sarı-lacivertlilerle resmi vedası için uğraştıklarını, bunun için Türkiye'ye geldiklerini duyurdu.
 
Macias Brezilya basınına yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek gerçekleştirdiği görüşmenin sonuçlarını açıkladı. Macias, "Alex'in vedası için Fenerbahçe'ye karşı yapılacak bir maç bizim rüyamızdı. Ancak bu, Türk kulübü yüzünden mümkün olmadı. Çünkü böyle bir veda maçı yapmak istemediler" dedi.
 
Öte yandan iki kulüp arasında partnerlik anlaşmasının da gerçekleşmeyeceğini belirten Asbaşkan, "Alex bizi bunu görüşmek üzere yetkilendirmişti. Niyetimiz Alex'in büyüklüğüne yakışır bir şeyler yapmaktı. Fenerbehçe'yle partnerlik yapıp Avrupa'da Coritiba'ya kapıları açmak istiyorduk. Bazı başka olasılıklar var. Onların üzerinde çalışıyoruz" diyerek başka kulüplerle bu yönde bir uzlaşma sağlayabileceklerinin sinyalini verdi.
 

Milliyet