''Fenerbahçe'den daha iyiyiz''

''Fenerbahçe'den daha iyiyiz''

Fikret Orman, hem şampiyonluk yarışı hem de F.Bahçe derbisi için iddialı konuştu.

Gençlerbirliği maçı öncesi Esenboğa Havalimanı'nın VİP salonunda gazetecilerle sohbet eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hem şampiyonluk yarışı hem de F.Bahçe derbisi için iddialı konuştu.

İşte Orman'ın açıklamaları:
 
"Çok iyi bir takımımız ve hocamız var. Şampiyonluk yarışında bu takıma inanıyorum. Bu sezon ipi biz göğüsleyeceğiz. Fenerbahçe maçı önemli bir sınav. Rakibimiz de biz de iyi takviyeler yaptık. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Daha iyi durumda olduğumuzu ve kazanacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımız şu an hazır ve formda. Bunu net bir şekilde görebiliyorum."
 
HERKES İÇİN ADALET İSTİYORUZ
 
"Hafta içinde hakemle ilgili yaptığımız açıklama net... Yıllardır futbolun içindeyiz, alt yazıları okuyabiliyoruz. Biz adalet uyarısı yapıyoruz. Sadece bizim için değil, herkes için adil yönetim istiyoruz. Lehimize de aleyhimize de yanlış kararlar istemiyoruz. Beşiktaş'a karşı kuralları hatırlayıp uygulayanların rakiplerimiz söz konusu olunca hatırlamamasını eleştiriyoruz."
 
DEĞİŞİKLİKLER YERİNDEYDİ
 
"G.Birliği maçının ilk yarısında iyi değildik. İkinci yarıda takım 1-0'a reaksiyon verdi. Önemli olan bu reaksiyonu verebilmek. Hocanın değişiklikleri yerindeydi ama çok pozisyon kaçırdık. Bu uzun bir yarış. Takım bu kayıpları telafi edebilir. Yeter ki, bu oyununu sürdürsün."
 
BENİ BİLE ÇILDIRTIYORLAR
 
"Sosyal medya kontrolsüz bir mecra, ilginç bir nesil yetişiyor. Klavyenin başına oturan, Beşiktaş başkanına küfür ve hakaretler ediyor. Buna benden önce camianın dur demesi gerekiyor. Beşiktaş başkanlığı temsil makamı. Bazen bir hafta sonu 4-5 düğüne katılmak zorunda kalıyoruz. Eleştiri özgürlüğü vardır ama hakaret etme özgürlüğü yoktur. Benim gibi hoşgörülü birini bile çıldırtıyorlar."
 
YAYINCILIK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL
 
"Yayıncılık bizim işimiz değil, hatta kulüplerin işi de değil. Bakıyorsunuz bir programda canlı yayında beklenmedik bir şey olabiliyor. Bu tür hataların önüne geçemezsiniz. Sadece azami önlem alırsınız. Beşiktaş taraftarı bilgi alsın, izlesin diye bu yapıyı devam ettiriyoruz. Ama camiadan da bu konuda destek gördüğümüzü söyleyemeyiz."
 
PROJELER BULANIN OLSUN
 
"Başkan olduktan sonra sabahları erken kalkıp, sabah saat 9'a kadar kendi işlerimi yapıyorum ve sonrasında kulübe geçiyorum. 'Fikret Orman inşaatlara başladı' diye dedikodular çıkarıldı... Yeni projelerim varmış. Ben de dedim ki varsa yeni inşaat ve projelerim, 'Bulanın olsun.' İş almak şöyle bir tarafa dursun, kendi özel işlerim bile durmuş durumda."
 
Sabah