''Gelmemi Alex söyledi''

''Gelmemi Alex söyledi''

Fenerahçe’de bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Josef De Souza için Topuk Yaylası’nda imza töreni düzenlendi.

Bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Josef De Souza için Topuk Yaylası’nda imza töreni düzenlendi.

Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun da hazır bulunduğu törende konuşan Brezilyalı oyuncu, teklif aldığında sadece Alex de Souza ile konuştuğunu söyledi, “Kendisi burada büyük bir işler yapmış, idol olmuş bir futbolcu. Bana harika bilgiler verdi, gelmemi söyledi. İstanbul ve kulüp ile ilgili iyi şeyler, hep övgü dolu sözler söyledi. Ben onun tavsiyeleri ile buraya gelmeyi kafama koydum ve benim için çok büyük bir adım oldu buraya gelmek” diye konuştu.


 
Orta sahada hem hücuma hem defansa yönelik oynayabilen çift yönlü bir oyuncu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, “Porto’dayken defansif görevle oynuyordum. Mehmet Topal’ın şu anda burada yaptığı işi yapıyordum. Sao Paulo’da ise hücuma dönük oynuyordum. Beni nerede kullanacağına, hocamız Vitor Pereira karar verecek. Onun kararına saygı duyacağım. O nerede uygun görürse orada oynayacağım” dedi.

Porto’da oynarken yeterli şans bulmadığını söyleyen Souza, “Benim yerimde Fernando oynuyordu. Hocamız hep ondan yana kullanıyordu tercihini. O, 11’de başladığında ben yedekte kalıyordum. O dönem Brezilya’ya dönmek istediğimde Pereira beni bırakmak istemedi ama daha sonra ülkeme döndüm. Hocam da kalitemi bildiği için beni buraya istedi” diye konuştu.

Josef De Souza, Fenerbahçe’yi seçmekle çok doğru bir karar aldığının altını çizdi, taraftara başarı sözü verdi. Giuliano Terraneo, imza töreninde bir hayli neşeliydi.