''Gençlerbirliği telafi maçı''

''Gençlerbirliği telafi maçı''

Hakan Kutlu, Gençlerbirliği'ni yenerek taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "İç sahada oynadığımız son maçı şanssız şekilde kaybetmiştik. Gençlerbirliği maçını bu mağlubiyetin telafisi olarak görüyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, Gençlerbirliği'ni yenerek son iç saha maçında Antalyaspor karşısında kaybettikleri puanları telafi etmek ve taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi. Kayserispor, ligin 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Kutlu, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, liglere milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarının iyi bir tempoda devam ettiğini aktaran Kutlu, şunları kaydetti: "İç sahada oynadığımız son maçı şanssız şekilde kaybetmiştik. Gençlerbirliği maçını bu mağlubiyetin telafisi olarak görüyoruz. Gençlerbirliği maçını kazanarak Antalyaspor karşılaşmasında üzdüğümüz taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Lige verilen arada iyi hazırlandık. Bu arada, çok önemli hazırlık maçı oynadık. Lig kalitesinde hazırlık maçı oldu. Ligde forma şansı az olanları oynattık. Bu maçta taraftarlarımız yanımızdaydı. Onların yoğun ilgisinden memnun kaldık. Gençlerbirliği'nde teknik direktör değişikliğine gidildi, kazanmak isteyecekler. Biz de kazanmak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın önünde kazanırız."

Welliton: "Takımın kazanması için çabalıyorum"

Golcü futbolcu Welliton ise Gençlerbirliği maçının zor geçeceğine dikkati çekerek, "Gerçekten çok ihtiyacımız olan 3 puan için sahaya çıkacağız." dedi.

Forma giymesi halinde, Gençlerbirliği maçında elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağını dile getiren Welliton, "Benim için gol atmak değil, takımın galip gelmesi önemli. 3 puanı çok önemsiyoruz. Ben takımın kazanması için çabalıyorum." diye konuştu.

Öte yandan, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada topla çalışmalar yapan futbolcuların, hırslı olduğu gözlendi.