''Git garajımdan istediğin arabayı al''

''Git garajımdan istediğin arabayı al''

Samuel Eto'o'nun, sezon başında Emrah Başsan'a ilginç teklif yaptığı ortaya çıktı.

Antalyaspor'un yıldız golcüsü ve bu sezon attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Samuel Eto'o, gol sayısını daha da arttırabilmek için ilginç yöntemleri denemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Ünü tüm dünyaya yayılan Kamerunlu oyuncunun sezon başında, takımın genç oyuncularından Emrah Başsan ile asist sayısı konusunda konuştuğu öğrenildi. Emrah'tan tam 12 tane asist isteyen Eto'o'nun "Sen yetenekli bir oyuncusun ama daha yolun çok başındasın. Yıldız olmak öyle kolay bir iş değil. Bana en az 12 tane gol attırmalısın. Eğer bu rakamı yakalarsan, git garajımdaki arabalardan isteğin birini al senin olsun" dediği ortaya çıktı.
 
Fakat böylesine cazip bir teklif alan Emrah ise, sakatlıklar yüzünden kadro istikrarı yakalayamaması nedeniyle, Kamerunlu oyuncunun istediği rakamı yakalayamadı. Eto'o'nun bu teklifini duyan Antalyasporlu diğer oyuncuların ise "Eto'o gerçekten çok zeki bir oyuncu. Bu teklifle hem kendisinin hem de Emrah'ın performansını arttırmayı düşünmüş. Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Milliyet