''Hedefim krallık değil, şampiyonluk''

''Hedefim krallık değil, şampiyonluk''

Fernandao, kariyeri için bu sezon şampiyonluğun her şeyden daha önemli olduğunu söyledi.

Jose Fernandao, “Şu anda gol krallığı yarışında diğer oyunculardan geride kaldım. Ancak zaten asıl hedefim, krallık değil, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı geçtiğimiz sezonun gol kralı Fernandao, kariyeri için bu sezon şampiyonluğun her şeyden daha önemli olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 4. yıldızı takmak için çok çalıştıklarının altını çizerek, “Geçen sezon 20. şampiyonluğu Galatasaray kazandı. Bu sene şampiyonluk sayısını mutlaka eşitlemeliyiz. Ben de takımıma katkı sağlayabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Benim attığım 6 gol belki krallık için yeterli değil. Fakat Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda mesafeler katetmesi için önemli” ifadelerini kullandı.

‘Elbet tacı takarım’

Sambacı, “Şu anda gol krallığı yarışında diğer oyunculardan geride kaldım. Ancak asıl hedefim krallık değil, şampiyonluk yaşamak” dedi. Fernandao son olarak, bu sezon olmasa da gelecek senelerde Sarı-Lacivertli forma ile tekrar krallık tacını takabileceğini de sözlerine ekledi.