''Hiç merak etme hocam''

''Hiç merak etme hocam''

Beşiktaşlı futbolcular, takımın erken havaya girmesinden çekinen Teknik Direktör Şenol Güneş’e söz verdi.

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 4’er puan önünde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ta, futbolcular “şampiyonluk” kelimesini telaffuz bile etmeme kararı aldı. Sezon başından bu yana medyadan büyük övgüler alan siyah-beyazlı ekibin erken havaya girmesinden çekinen Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncuların bu konuda verdiği sözle rahatladı.

Güneş’in her galibiyetten sonra, “sıradaki maçımıza konsantre olun” diyerek uyardığı futbolcuların, “Hocam siz hiç merak etmeyin. Biz geçmişten gerekli dersleri aldık. Tıpkı geçen sene olduğu gibi bizi şimdiden şampiyon bile ilan edenler var. Ama geçen sene yaptığımız hatalar bize ders oldu. Artık daha tecrübeliyiz. Bizim ayaklarımızı yerden kesemezler” diye konuştukları belirlendi. Beşiktaşlı oyuncular, Şenol Güneş’le yaptıkları toplantıda genç ama aynı zamanda tecrübeli bir takım haline geldiklerini de dile getirdi.

‘Havayı bozmayız’

Siyah-beyazlılar, “Biz tabii ki havaya gireceğiz ama kenetlenme anlamında bunu yapacağız. Geçen sezonun son haftalarında öyle hatalar yaptık ki, bu sene tekrarı olmayacak. Tek eksikliğimiz tecrübeydi. Artık ona da sahibiz. Biz sadece iyi bir takım değil iyi bir aileyiz. Bize sonuna kadar güvenebilirsiniz. Sezon bitmeden bu havayı bozmayacağız” ifadelerini kullandı.

Bu arada Başkan Fikret Orman ve siyah-beyazlı yönetimin sezon sonuna kadar ödemelerde hiçbir aksaklık yaşanmaması için karar aldıkları aktarıldı.

Milliyet