''İki transfer yapacağız''

''İki transfer yapacağız''

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, basın mensupların açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, “Biz de mütevazı bütçeyle takım kurduk. Önemli olan burada takım ruhunu yansıtmak. Çünkü daha önceki seneler gördünüz çok pahalı transfer yaptık. Fakat netice alamadık” dedi. Ay ayrıca iki transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Bursaspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan hazırlık maçında Trabzonspor’u 3-0 mağlup etti.
 
Karşılaşma sonrasında Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, basın mensupların açıklamalarda bulundu.
 
“Onlar yenildi diye üzülmesin, biz de yendiğimiz için sevinmeyelim” diyen Ay, sözlerine şöyle devam etti:
"Gelecek hafta ligler başlıyor. Biz galip geldiğimiz için mutluyuz. Taraftarlarımız bizim yaptığımız transferleri beğenmiyor. Ben her zaman şunu söyledim; Türkiye takımlarının durumları malum. Bütçelerimizi ona göre ayarlamamız lazım. Bütçelerimizi ayarlayamazsak 7,8 takım Avrupa’ya gidemez. Biz de mütevazı bütçeyle takım kurduk. Önemli olan burada takım ruhunu yansıtmak. Çünkü daha önceki seneler gördünüz çok pahalı transfer yaptık. Fakat netice alamadık. Bu sene bence çok daha güzel olacağız."
 
“İki, üç sene sonra taraftarımız bizim haklı olduğumuzu anlayacak”
 
İki transfer daha yapacaklarını belirten Ay, “Kongrede söyledim. Benim başıma silah dayatsanız bana pahalı transfer yaptıramazsınız. Çünkü Bursaspor’un durumu pahalı transfer yapmaya müsait değil. 18 kulübün hepsinin pahalı transfer yapmaması gerekir. Aksi takdirde borçları görüyorsunuz. İki, üç sene sonra benim kendi taraftarım bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu görecek” şeklinde konuştu.