''İyi ki Fenerbahçe'ye gittim''

''İyi ki Fenerbahçe'ye gittim''

Feyenoord formasıyla Fenerbahçe’ye rakip olacak Dirk Kuyt, UEFA.com’a özel bir röpotaj verdi.

Feyenoord formasıyla Fenerbahçe’ye rakip olacak Dirk Kuyt, UEFA.com’a özel bir röpotaj verdi. Fenerbahçe’ye karşı oynamanın kendisine onur vereceğini dile getiren tecrübeli yıldız, çarpıcı ifadeler kullandı.

Kuyt, Türkiye’deki günlerini hep güzel hatırladığını belirtip, “Liverpool’dan ayrılmaya karar verdiğim zaman Avrupa’dan birçok teklif vardı. Ancak ben bir şeyi başarmayı amaç edinmiş olan bir takıma gitmek istiyordum. İşte o sırada Fenerbahçe geldi. Orada ben ve ailem çok güzel vakit geçirdim. İnsanlar bana çok iyi davrandı. Ben de bunun karşılığını verdim. Fenerbahçe ile kupa kazandım, lig şampiyonu olduk, Fenerbahçe tarihinin Avrupa’daki en büyük başarısını, Avrupa’da yarı finali sağladık. Taraftarların tutkusunu görmek ve onlarla bunu tecrübe etmek harika bir şeydi” diye konuştu.

Fenerbahçe’yi çok sevdiğini kaydeden 36 yaşındaki futbolcu, “İngiltere ve Hollanda’da tecrübe ettiklerimden farklıydı. Beni daha farklı bir insan haline getirdi. İyi ki Fenerbahçe’ye gittim, iyi ki orada oynadım” dedi.