''Lig artık çok sıcak''

''Lig artık çok sıcak''

Şota Arveladze, ligde iyi takımlar bulunduğunu belirterek, "Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor" dedi.

Trabzonspor Teknik direktörü Şota Arveladze, ligde iyi takımlar bulunduğunu belirterek, "Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor" dedi.
 
"DEDELERİN ELİNİ ÖPÜN"
 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, "Herkesin bayramı mübarek olsun. En önemlisi mutluluk, sağlık ve kazasız belasız bayram geçsin. Herkes mutlu olsun, çocukları mutlu etsin. Dedelerin elini öpsünler" diye konuştu, gazetecilerin, "Çocuklara harçlık var mı?" sorusunu da, "Herkese harçlık var tabii ki. Parası olan versin, parası olmayan da alsın" diyerek yanıtladı.
 
"LİG ÇOK SICAK"
 

Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak konuan Güdcü teknik adam, "Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir rakibimiz var. Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor. İyi başladık, iyi devam etmeyi bekliyoruz. Son maça rağmen iyi bir performans göstermek istiyoruz" ifadesini kullandı.
 
HURMA: "TÜM OLUMSUZLUKLARI YENEBİLECEK KADAR GÜÇLÜ OLMALIYIZ"
 
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ise, Galatasaray mağlubiyetine tüm camia olarak çok üzüldüklerini vurgulayarak, "Özellikle çok uzun zaman sonra statta oluşmuş iyi atmosfere katkı sağlayan taraftarlarımızı oradan mutsuz gönderdiğimiz için çok üzüldük. Hakemlerle ilgili konuşmaya başlarsak onun sonunu getirmemiz mümkün değil. Çünkü hem kişisel olarak benim, hem de Trabzonspor kulübünün aslında bu konuda söyleyecek çok şeyi var. Onun sonu gelmez ve bu konulara takılmak istemiyoruz. Sahadaki bütün olumsuzlukları yenebilecek kadar güçlü olmayı deneyeceğiz artık. Yapabilecek başka bir şey yok" dedi.
 
"BAYRAM HEDİYESİNİ CUMARTESİ GÜNÜ VERECEĞİZ"
 
Hurma, Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Önümüzde zorlu bir maç var. Ligdeki her maç çok zor. Çok değerli takımlar ve oyuncular var. Umuyorum ki Osmanlıspor maçında iyi bir performansla maçı kazanır ve Galatasaray maçında veremediğimiz bayram hediyesini taraftarlarımıza cumartesi günü veririz. Trabzonspor her maça kazanmak için çıkar. Kazanmak için oynar. O kalitesi de var gücü de var. Her rakibe saygı gösteriyoruz. Oynamadan hiçbir maçı kazanmamız mümkün değil. Her takımda maçı çevirebilecek ciddi kalitede oyuncular var. Her rakibe saygı gösteriyoruz ama kendi gücümüzü de biliyoruz."
 
YOLCULUK YARIN

 
Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı için yarın saat 14.30'da THY'ye ait özel uçakla Ankara'ya hareket edecek. Bu arada bordo-mavili kulüpte bayramlaşma töreni de yarın saat 13.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak.