''Pereira'nın tarzını biliyorum''

''Pereira'nın tarzını biliyorum''

Marcio Mossoro, Fenerbahçe karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Marcio Mossoro, Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesi, "Pereira'dan öğrendiğim şeylerle, onun oyun tarzını az çok biliyorum. Bunu en iyi şekilde takım arkadaşlarıma yansıtmak istiyorum" dedi.

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Marcio Mossoro, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesi gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
"AVRUPA KUPALARINDAKİ YERİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ"
 
Fenerbahçe karşılaşmasının kendileri açısından ne kadar zor olduğunu bildiklerini söyleyen Mossorro, "Fenerbahçe şampiyonluğu kovalayan bir ekip. Biz de Avrupa kupalarındaki yerimizi almak istiyoruz. Amacımız oradan en azından bir puanı almak. Çünkü buradan alacağımız puan ya da puanlar ileride bizim işimize çok yarayacak. Şu an ligdeki konumumuz iyi. Bu konumumuzu sabitlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
"PEREIRA'NIN OYUN TARZINI BİLİYORUM"

 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Suudi Arabistan ekiplerinde AL-Ahli'de beraber çalıştıklarının hatırlatılması üzerine Mossoro, şunları söyledi:
 
"Aslında ilginç bir deneyim olacak. Bu deneyimde kazanan taraf olarak ben olmak istiyorum. Baktığınız zaman Pereira benim kişisel olarak gelişimimde hem futbolcu hem de insan olarak çok önemli bir yere sahip. Onla bir sene boyunca çalıştım. Bunun artı yönleri de var. Onla çok geliştim, çok büyüdüm. Pereira'nın oyun tarzını az çok biliyorum. Bunu en iyi şekilde takım arkadaşlarıma yansıtmak istiyorum. Bu maçtan pozitif iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."