''Podolski istemedi ama...''

''Podolski istemedi ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Celta Vigo ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İspanya ekiplerinden Celta Vigo'yu 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçı sonrası takımın beklediğini seviyede olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Velden kasabasında sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İspanya'nın Celta Vigo takımını 2-1 mağlup etti.

"Takım beklediğimiz seviyede"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir antrenman maçı olduğunu belirterek, "Kondisyon açısından faydalandığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Inter maçında lige hazır hale gelmiş olacağız. Eksiksiz kamptayız. Takım beklediğimiz seviyede. Daha iyisini beklemiyorum. İlk haftalarda da tam formda olmayı düşünmüyoruz. İlerleyen haftalarda o formu yakalayıp sonuna kadar götürmek istiyoruz" dedi.

"Podolski çıkmak istemedi ama..."

Podolski'nin tam olarak formunu yakalayamadığını da vurgulayan Hamzaoğlu, "Yavaş yavaş hazırlanıyor. Kapasitesini yukarı çeksin diye önde oynattım. Bir de öyle görelim dedik. İyi de oynadı. Çıkmak istemedi ama çıkardık" ifadelerini kullandı.