''Şike'yi Türkiye'ye Galatasaray getirmiştir''

''Şike'yi Türkiye'ye Galatasaray getirmiştir''

Deneyimli futbol adamı Celal Kolot, gündemi sarsacak bomba iddialarda bulundu...

TV Em'e özel konuşan Celal Kolot, Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in artık takımdan gitmesi gerektiğini ve Sergen Yalçın'ın bir iki sene içerisinde Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi.

Siyah beyazlı ekibin sakatlık soruna da değinen Celal Kolot, Ertuğrul Karanlık'ın doktor ehliyeti olmadığının altını çizdi ve "Beşiktaş'ın dokturu, doktor değil" yorumunu yaptı.

Deneyimli futbol adamı son olarak, Türkiye'ye şikeyi Galatasaray'ın getirdiğini söyleyerek sarı kırmızılı ekibi, çocukluğunun şampiyonluklarını çalmak ile suçladı.

"FİKRET ORMAN, 40 VASAT TRANSFER YAPTI"

"Beşiktaş, oynadığı futbol ile şampiyon olabilir ancak eldeki kadronun bu işi kaldırabilecek kapasitede olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir adım önce olduğunu düşünüyorum. Son iki sene içerisinde kaçırdığımız şampiyonluk ve ikincilikler ile Beşiktaş bir stat parası kaybetmiştir. Olimpiyat stadında gerekli hazırlıklar yapılmadı ve şampiyonluk belki de stad konusu yüzünden kaçacak.

"Kadroyu yetersiz görüyorum, en az tane çok kaliteli yani en kötüsü Demba Ba kadar kaliteli oyuncuların alınması lazım. Daha sonra da ilk olarak derbileri kazanarak başlayalım ondan sonra Şampiyonlar Ligi ve şampiyonlukları alalım. Fikret Orman FEDA diye başladı ama aşağı yukarı 40'ın üzerinde vasat oyuncu transfer etti.

"DOKTOR EHLİYETİ YOK"

Beşiktaş Kulüp doktoru, doktor değil. Tamam fizyoterapist ancak doktor değil. Doktor ehliyeti yok. Sakatlıkları 4-5 haftada geçecek diye söylüyor daha sonra iki haftada iyileştiriyor. Bu tamamen kandırmacadır. Ertuğrul Karanlık'ı Fenerbahçe'den de tanıyorum ama fizyoterapiste doktor demek Beşiktaş gibi bir kulübe yakışmıyor.

"TÜRKİYE'YE ŞİKEYİ GALATASARAY GETİRMİŞTİR"

Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirmiştir. Bu bir gerçektir. Galatasaray, benim çocukluk şampiyonluklarımı çaldı. O zamanlar teşvik primi vardı, doğan arabalar ve bavullar ile paralar falan vardı. Galatasaray'ın bu işi çok iyi yaptığını biliyorum. Stattan eve kaç kere ağlayarak gittiysem sebebi budur.

"BILIC İLE BURAYA KADAR..."

Bilic ile buraya kadar olur ancak. Beşiktaş'ın bir üst seviyeye geçmesi lazım. Büyük hedefler için Slaven Bilic buraya kadardı. Sergen Yalçın gelecek tabi ki ancak bir iki yıl daha pişmesi lazım.

Milliyet