''Trabzonspor maçlarında hakem hataları oldu''

''Trabzonspor maçlarında hakem hataları oldu''

Hafta sonu sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Gençlerbirliği'nde Selçuk Şahin ve Serdar Gürler, bu maçla ilgili açıklamalarda bulundular.

SELÇUK ŞAHİN: ''TRABZONSPOR MAÇLARINDA HAKEM HATALARI OLMADI DİYEMEYİZ.

 Gençlerbirliği ve Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Selçuk Şahin "Yeni hocamız ile deplasmandan ilk galibiyetimizi aldık" diyerek, Trabzonspor maçını şöyle değerlendirdi: ''Trabzonspor istediği pozisyonda değil. Onlarada bu maçta kazanmak için herşeyini ortaya koyacaktır. Bana göre iyi bir takım, iyi bir kadro ama, sonuca yansıtamadılar. Bizim için zor bir maç olacak. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Kazanarak hedefimiz olan üst sıralara yaklaşmak hedefimiz. İnşallah istediklerimizi sahaya yansıtarak kazanırız."
 
"İNŞALLAH HAKEM HATASI OLMAZ"
 
Hakem hatalarının çok olduğu bir Trabzonspor'un oyununun sahaya nasıl yansıyacağı hatırlatıldığında Şahin: ''Hakem hataları oluyor. Nasıl futbolcular hata yapıyorsa onlarda hata yapıyor. Trabzonspor için bu şekilde maçlar oldu. Olmadı diyemeyiz. Ama her takım için hakem hataları oluyor. Umarım maçı yönetecek hakem arkadaşımız hatasız bir maç yönetir. Biz kesinlikle haketmediğimiz bir üç puan almak istemiyoruz. Umarım adaletli bir maç olur ve kazanırız; ''diye konuştu
 
SERDAR GÜRLER: ''TRABZONSPOR'A KARŞI ÇOK CİDDİ OLMALIYIZ''

 
Serdar Gürler: ''Geçen hafta çok iyi bir galibiyet aldık deplasmanda. Bu ise hafta evimizde Trabzonspor'la oynuyoruz. Her ne kadar kötü gitsede, her ne kadar istediği sonuçları alamasada Trabzonspor büyük takımdır. Çok ciddi olmamız lazım Trabzonspor'a karşı. Çok iyi çalışıyoruz. İnşallah bu haftada kazanıp seriyi devam ettirmek istiyoruz. Hedef üç puan almak istiyoruz.''diye konuştu.
 
11 MAÇTA 4 GOL ATTI
 
Gençlerbirliği'nden önce oynadığı takımlarda 63 maçta 3 gol atan Serdar Gürler, Gençlerbirliğin'de oynadığı 11 maçta 4 gol attığı hatırlatıldığında: ''Her maç benim için başka bir motivasyon ve her maçın ayrı bir öyküsü var bende. Her geçen hafta üstüne koymaya çalışıyorum. Her zaman iyi oynayacağım diye bir şey yok ama, bu aralar futbol şansı benim yanımda ve golde atıyorum. Antrenmanlarda çok daha fazla çalışıyorum. Bir gol atmışsam, haftaya iki gol atmak ve her hafta gol atmak istiyorum. Takım arkadaşlarım olmazsa bu golleri atamam. Çok zor dönemlerden geçtim. Burada ve Trabzonspor'da olsun. Ama, çok çalışarak bunu atlatmaya çalışıyorum. Meyvelerinide yavaş yavaş topluyorum' 'dedi.