''Trabzonspor Visca'yı istiyor''

''Trabzonspor Visca'yı istiyor''

Attığı gollerle Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden Visca hakkında Elvir Bolic'ten önemli açıklamalar geldi.

Dün akşam şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe’yi devirerek Süper Lig’e damga vuran Başakşehir, hem Avrupa kupalarını garantiledi hem de oyuncularının değerine değer kattı. Sezon başından beri istikrarlı futbol karakteriyle ligde iyi bir duruş gösteren Abdullah Avcı ve öğrencileri ilk 4’e adını yazdırırken takım içerisinde Mossoro, Yalçın Ayhan, Doka, Mehmet Batdal ve Edin Visca’nın öne çıkması dikkatlerden kaçmadı.
 
EDİN VİSCA İÇİN SIRAYA GİRDİLER
 
Dün akşam Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla bir kez daha parmak ısırtan ve stiliyle futbolseverlere ‘Jesus Navas’ı’ anımsatan Edin Visca sarı lacivertli ekibi şampiyonluktan eden golleri atarken, Boşnak oyuncunun performansı sadece Süper Lig ekiplerinin değil Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Geçtiğimiz günlerde 4 milyon Euro karşılığında Sevilla’ya imza attığı iddia edilen Visca’yı bu sezon kanatlarda büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray ve Trabazonspor’un da istediği öğrenilirken, 26 yaşındaki milli futbolcunun nasıl bir tercih yapacağı merak konusu oldu.
 
ELVİR BOLİC: EDİN VİSCA İÇİN GEÇ KALDILAR
 
Süper Lig’de bu sezon çıktığı 39 maçta 16 gol 9 asist yapan Edin Visca hakkında vatandaşı Elvir Bolic’ten çarpıcı yorumlar geldi. Visca’nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyen Bolic, oyuncunun Türkiye dışında baz Avrupa takımlarının transfer listesinde olduğunu belirtirken özellikle 4 büyüklerin Visca’yı daha erken transfer etmeleri gerektiğini fakat geç kaldıklarını sözlerine ekledi.
 
İşte Elvir Bolic’in Edin Visca hakkında yaptığı açıklamalar…
 
Visca gerçekten çok kaliteli çok iyi bir oyuncu. Abdullah Avcı’yla büyük bir çıkış yakaladı. Visca’nın bu çıkışı tesadüf değil, milli takımın da çok önemli oyuncularından biri. Onu Trabzonspor’un istediğini biliyorum ama o Trabzonspor’a imza atsa bile 1 yıl sonra daha büyük takıma gider, o kapasitede bir futbolcu. Edin Visca’nın başka bir özelliği de istikrarı. Bakın Süper Lig’de kaç yıldan beri çizgisinden hiç sapmadı. Bu sezon 16 gol, ondan önceki sezon 8 gol, 2013-14’te ise 10 gol attı. 400 bin euro’ya Zeljeznicar’dan transfer edilen Visca’nın değeri nereden bakarsanız bakın 6-7 milyon euro’dur.
 
Sadecehaber.com