''TT Arena'ya çok farklı hesaplarla gideriz''

''TT Arena'ya çok farklı hesaplarla gideriz''

İyi bir çıkış yakaladıktan sonra bir anda kara bulutların dolaşmaya başladığı Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, yöneticilere umut verdi.

Süper Lig'deki Antalyaspor yenilgisi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif ile berabere kalınmasının ardından bozulan moraller üzerine yöneticilerle bir görüşme yapan Hollandalı çalıştırıcı, "Şu an çok dezavantajlı görünebiliriz. Fakat bizim ihtiyacımız olan yeni bir seri. Ligin başlarında da kötü bir start almıştık ama sonrasında yakaladığımız seriyle yeniden zirveye tutunduk. Bunun için de yeniden böyle galibiyetlere ihtiyacımız var" dedi.
 
'TAKIMIN BUNU YAPACAK GÜCÜ VAR'
 
Hollandalı çalıştırıcı, "Ligin ikinci yarısında deplasmandaki Galatasaray derbisine kadar önümüzde 13 tane maç var. Bu 13 maçta yeni bir yenilmezlik serisi yakalayıp en az 10 galibiyet çıkarırsak TT Arena'ya çok farklı hesaplarla gideriz. Takımın bunu yapacak gücü var. Önemli olan bu seriyi tekrar yakalayabilmek. Bunun için de şunu söyleyebilirim ki daha hiç bir şey bitmedi ve şampiyonluk şansımız sürüyor" ifadesini kullandı.
 
habertürk