''Van Persie’nin kötü hali buysa...''

''Van Persie’nin kötü hali buysa...''

Dirk Kuyt, Sarı-Lacivertliler'le ilgili konuştu...

"Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Van Persie'nin gol atması beni sevindiriyor. Fit değilken böyleyse hazır olduğunda çok daha büyük katkı sağlar."

Futbol kariyerine Feyenoord'da devam eden Dirk Kuyt'ın açıklamaları şöyle;
 
“Fenerbahçe’yi her hafta takip etmeye çalışıyorum. Ben de maçlara çıktığımdan dolayı karşılaşmaları canlı izleyemiyorum fakat özetleri ve golleri hiç kaçırmıyorum. Fenerbahçe bu sezon yeni bir takım ve bu nedenle biraz zamana ihtiyacı var. Ama herkes görüyor ki, haftalar ilerledikçe takım oturuyor ve daha iyi oynamaya başlıyor.”
 
‘Hasan Ali, sevindirdi!’
 
“Beni mutlu eden ve hoşuma giden, Volkan ve Gökhan’ın eski formlarına dönmeleri ve takımda yer almaları. Çünkü ikisi de büyük tecrübeye sahip bu nedenle de bu tecrübelerini genç arkadaşlarına yansıtmaları gerekiyor. Ayrıca Hasan Ali’nin büyük çıkışı ve takıma katkısı da beni çok sevindirdi.”
 
‘Takdir etmek gerek’
 
“Vatandaşım Robin van Persie’nin de goller attığını görmek beni tabii ki sevindiriyor. Her zaman fit ve hazır olmayan bir oyuncu bu kadar hol atabiliyorsa onu takdir etmek gerekir. Hazır ve formda bir Van Persie Fenerbahçe’ye emin olun çok daha büyük katkı sağlayacaktır.”

Fanatik