''Visca'ya Türkiye'den teklif yok''

''Visca'ya Türkiye'den teklif yok''

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Saral, "Oyuncumuza Fenerbahçe veya Trabzonspor'dan resmi bir teklif gelmedi" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in asbaşkanı Mustafa Saral, Edin Visca'ya Fenerbahçe veya Trabzonspor'dan resmi bir transfer teklifi gelmediğini söyledi.

Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edin Visca'ya şu ana kadar Türkiye dışında 3 farklı ülkeden resmi teklif geldiğini belirtti.

Üç teklifi de geri çevirdiklerini dile getiren Mustafa Saral, "Edin Visca, çok iyi bir sezon geçirdi ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Visca için ilk düşüncemiz Avrupa'ya gitmesi. Oyuncumuza basında yazıldığı gibi Fenerbahçe veya Trabzonspor'dan resmi bir teklif gelmedi. 3 ülkeden teklif aldık ama önerilen rakamlar Visca için düşündüğümüzün çok altında kaldı. Aradaki fark büyük olduğu için bu teklifleri geri çevirdik." dedi.

Sezonu 17 golle tamamlayan Boşnak oyuncu için önerilen rakamların yükseleceğini düşündüklerinin altını çizen Saral, "Henüz ülkemizde ve Avrupa'da transfer hareketliliği yeni başlıyor. Avrupa Şampiyonası nedeniyle transferde durgunluk söz konusu. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde Visca için daha yüksek teklifler gelecektir. Bizim için tabii ki tek kriter para değil. Prestijli bir takımdan teklif gelmesi de hem bizi hem oyuncumuzu mutlu eder." ifadelerini kullandı.

"Volkan Babacan'la ilgili hiçbir gelişme yok"

Mustafa Saral, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımın kalesini koruyan Volkan Babacan hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili ise şunları kaydetti: "Volkan Babacan'la ilgili hiçbir gelişme yok. Fransa'dan döndü ve tatile çıktı. Ne Volkan ile ne de menajeriyle konuşmadık ama kulübe ulaşan bir talep yok." Saral, iyi bir teklif gelmesi halinde kadrolarındaki her oyuncunun önünü açacaklarını vurgulayarak, "Abdullah Avcı her zaman gençlere büyük önem veren bir isim. Bu nedenle gidecek her oyuncunun yerini yetenekli genç futbolcularla doldurmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yaptıklarını hatırlatan Saral, "Hocamızın raporları doğrultusunda 5 transfer yaptık. Şu anki tabloda 'transferi kapattık' diyebiliriz ancak kadromuzdan gidecek oyuncularımız olursa yeni bir girişimde bulunabiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.