4 yıldızlı takıma 5 yıldızlı tesis

4 yıldızlı takıma 5 yıldızlı tesis

Galatsaray Başkanı Dursun Özbek, Florya’daki kamp merkezini beğenmedi, burasının acil olarak elden geçirilip düzenlenmesini istedi.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne el attı, kamp merkezinin 5 yıldızlı bir otel konforuna ulaşması talimatını verdi.

Başkan seçildikten sonra 2 kez tesislere giden ve burada incelemelerde bulunan Özbek, özellikle futbolcuların kamp yaptığı binayı yetersiz buldu. Özbek, kamp yapılan binanın muftağından oyuncuların yattığı odalara kadar kullanım alanlarının daha modern hale getirilmesi talimatını verdi. Başkanın talimatı sonrası Florya’da tadilat çalışmaları başlarken, yeni sezonun hazırlık bölümüne kadar restorasyonun tamamlanacağı ifade edildi.

Kendisinin de otelci olması nedeniyle yaşam alanındaki eksiklikleri daha kolay görme fırsatı yakalayan Özbek, “Bu kadar yatırım yapıyoruz, büyük transferlerin gelmesini sağlıyoruz ama futbolcularımız hak etmedikleri yerlerde kalıyorlar. Onlara en konforlu yaşamı sunmalıyız” dediği belirtildi.

Futbolla yakından ilgilenen ve önümüzdeki süreçte de sürekli olarak Florya’ya gidecek olan Özbek’in, oyuncuların sorunsuz şekilde maçlara hazırlanması için elinden geleni yapacağı bildirildi.

Milliyet