5 futbolcu kadro dışı!

5 futbolcu kadro dışı!

Kayseri Erciyesspor'da 5 oyuncu süresiz kadro dışı bırakıldı.

Ligde geride kalan 9 haftalık süreçte istediği başarıyı yakalayamayan Kayseri Erciyesspor'da 5 oyuncu süresiz kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Kayseri Erciyesspor, ligde geride kalan 9 haftalık süreçte istediği başarıyı yakalayamadı. Mavi-siyahlı ekipte 5 futbolcunun bazı nedenlerden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren'in yönetim olarak aldıkları kararlarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı öncesinde Lig TV'de yer alan bir habere göre, Kayseri Erciyesspor'da Vleminckx ile birlikte 5 futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı.

Süper Lig'e yıllar sonra yeniden yükselerek şehre sevinç yaşatan Erciyesspor'da, 9 haftadır istenilen sonuçlar alınamıyor ve kötü sonuçlarla ligin alt sıralarında yer aldı. Bunun üzerine yaşanan gelişmelerle Teknik Direktör Fuat Çapa ve yönetim kurulu karar alarak, 5 futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi.

Sivasspor ile oynanan maç sonrasında oldukça moralsiz bir hale bürünen Kayseri Erciyesspor'da yönetim, radikal bir karara aldı. Yönetim, Fuat Çapa'nın da onayı doğrultusunda kırmızı kartlar görerek takımını yalnız bırakan golcü futbolcu Bjorn Vleminckx, Sinan Kaloğlu, Ziri Hammar, Ekrem Ekşioğlu ve Erhan Güven'i süresiz kadro dışı bıraktı.

Ayrıca 9 haftada 3 kez kırmızı kart gören ve Sivasspor maçında disiplinsiz tavırlar sergileyen Belçikalı futbolcu Vlemicnkx'e 50 bin Euro para cezası verme kararı aldı. Antrenmanlara geç katılan ve disiplinsiz tavırlar sergilenen İbricic ile Bakaye Traore'ye 10 binTL para cezası verildi.