5 katlı apartmanını Sarı-Laciverte boyattı

5 katlı apartmanını Sarı-Laciverte boyattı

Afyonkarahisar'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Mehmet Utku, 30 bin TL harcayarak 5 katlı apartmanının dış cephesini sarı lacivert renklere boyattı.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşayan bir Fenerbahçe taraftarı, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike davasından aklanması üzerine, tepki ve sevincini göstermek için 5 katlı apartmanının dış cephesini sarı lacivert renklere boyattı.

İlçesinin Ece mahallesi Meydan sokakta oturan 58 yaşındaki Mehmet Utku, apartmanını taraftarı olduğu Fenerbahçe renkleri ile süsledi.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Utku, "Fenerbahçe’ye yapılan haksızlık ve Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım’ın şike davasından aklanmasına hem tepkisi hem de sevincimi bir arada göstermek için 5 katlı binamı yaklaşık 30 bin lira masraf ederek sarı laciverte boyattım. Fenerbahçe amblemini her kata yaptırdım ve en alta da Fenerbahçe yazısını yazdırdım. Ben futbolu seven biriyim. Futbolun sahada dostluk içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu boya işini çok acele bir şekilde 25 Ekimde oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisine yetiştirmek istedim. Bunun için kendim de çalıştım” dedi.

İHA