Adı Beşiktaş ile yeniden anılan Şenol Güneş sessizliğini bozdu

Adı Beşiktaş ile yeniden anılan Şenol Güneş sessizliğini bozdu
Güncelleme:

A Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen ancak son günlerde gelecek sezon için adı Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş'ten beklenen açıklama geldi.

Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşadıktan sonra A Milli Takım'a giden ve gelecek sezon için Beşiktaş'ın teknik direktörü olacağı iddia edilen Şenol Güneş sessizliğini bozdu.

Çeşitli basın kuruluşlarında Şenol Güneş'in Başkan Ahmet Nur Çebi ile el sıkıştığı ve Gedson Fernandes transferinin onun isteği doğrultusunda yapıldığı iddia edildi.

 "BEŞİKTAŞ'IN BİR HOCAYA İHTİYACI YOK"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi, gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Şenol Güneş, "Benim yazılıp çizilenlerden ne haberim var ne de alakam... Ortada bir anlaşma filan yok. Ayrıca şu anda Beşiktaş’ın bir hocaya ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum" dedi.

Candaş Tolga Işık da Twitter hesabından, "Kendi fikrimi de yazayım, Şenol Hoca’yla 2 sene beraber çalıştık. Hoca’yı hem çok severim hem de Beşiktaş’a gelmesini çok isterim. Ama bildiğim kadarıyla Sn. Başkan’ın ve futbol yönetiminin önümüzdeki sezona dair çalışmalarında ilk etapta Şenol Güneş ismi yok" paylaşımını yaptı.

Öte yandan Işık, "Az önce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile konuştum, 'Önümüzdeki sezon için Şenol Güneş ile bırakın anlaşmayı, sözleşme imzalamayı bir görüşmemiz bile olmadı...' dedi." ifadelerini kullandı.