Advocaat 'tamam' dedi, Sow geliyor !

Advocaat 'tamam' dedi, Sow geliyor !

Basın toplantısında ‘Bir transfer yapabiliriz’ diyen Dick Advocaat, o transfere onay verdi. Sarı-Lacivertli taraftarlar heyecanlandı...

Geçen sezonun başında 16 milyon Euro’luk astronomik bonservis bedeliyle Birleşik Arap Emirlikleri temsilcilerinden Al Ahli’ye satılan Moussa Sow, F.Bahçe’ye geri dönmek üzere...

Sarı-lacivertli yöneticiler kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde Senegalli’nin Dick Advocaat’ın oynatmak istediği 4-3-3 sistemine çok uygun olduğu fikrinde birleşirken, oyuncuyu yeniden kadroya katmak için girişimlere başladılar.

KİRALIK FORMÜLÜ
30 yaşındaki futbolcunun 2019’a kadar sözleşmesinin bulunduğu Al Ahli’de mutsuz olması transfer sürecinde idarecilerin en büyük kozu olacak. İstanbul’dan ayrılırken başkanla yaptığı görüşmede gözyaşlarına hakim olamayan taraftarların sevgilisi Sow’un bonservis bedeli kulübün bütçesini aşarsa kiralama formülü devreye girecek. 

Hoca da onay verdi Dick Advocaat da Moussa Sow takviyesine onay verdi. Nani’nin takımdan ayrılmasıyla 3. bölgenin kanada yakın yerinde Sow gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyabileceğini belirten Hollandalı hoca, Senegalli’nin güçlerine güç katacağının altını çizdi.

Vatan