Advocaat'tan kadro değişikliği

Advocaat'tan kadro değişikliği

Sarı-lacivertlilerde Antalyaspor mücadelesinde kadro değişiyor.

Avrupa Ligi’ndeki son Feyenoord maçından farklı olarak hücum hattında değişiklik söz konusu olacak. 
 
Dick Advocaat, kasığındaki ağrılar sebebiyle kadroda yer almayan Robin Van Persie’nin yerine ileri uçta Moussa Sow’u oynatmayı planlıyor. Sağ kanatta Jeremain Lens ile maça çıkması beklenen Hollandalı hocanın sol kanatta ise Aatıf’a şans vereceği öğrenildi. Bu arada Feyenoord maçında sakatlanan Van Persie, Antalyaspor maçı kadrosunda yer almadı. Kasığında ağrı olan futbolcu İstanbul’da kalarak tedavisine devam edildi. Hollandalı yıldızın gelecek hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçına yetiştirilmesi düşünülüyor.
 
Emenike’ye uyarı
Sarı-lacivertlilerde son dönemde formsuzluğuyla dikkat çeken Emmanuel Emenike’ye forma uyarısı geldi. Dick Advocaat ve teknik heyetin, hem isteksizliği hem de düşük performansı nedeniyle Nijeryalı yıldızın toparlanmasını istediği öğrenildi. Ligin ilk yarısına kadar hem kupa hem de lig maçlarında form durumu takip edilecek Emenike hakkında buna göre adımlar atılacak. 
Ancak son günlerde antrenmanlarda yeniden istekli olan tecrübeli forvetin, yerini kaybetmek istemediği kaydedildi.
 
10 maçlık seri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 10 maçtır kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 7 galibiyet alırken 3 de beraberlik gördü.
 
‘Taraftarlar çok çılgın’
Jose Fernandao, Türkiye’ye alıştıklarını ve sevdiklerini dile getirdi. Özellikle taraftarlardan övgüyle bahseden Brezilyalı forvet, “Taraftarlar gerçekten çok çılgın. Her an her yerde destek oluyorlar, sadece bana değil, aileme de sevgilerini gösteriyorlar. Bu kendinizi iyi hissettiriyor” dedi.
Henüz Türkçe konuşamadığını anlatan Fernandao, İngilizce sayesinde iletişim problemi yaşamadığını aktardı.