Ahmet Çakar: ''Bu bir şike itirafıdır''

Ahmet Çakar: ''Bu bir şike itirafıdır''

Ahmet Çakar, Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Antalyaspor maçı sonrası şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Sezgin "Bizim takım da zaman zaman bazı puanları kaybetti. Bilerek kaybetti, bir takım yerlerden gelen telkinlerle kaybetti" dedi. Nasuhi Sezgin'in bu açıklamalarını yorumlayan Ahmet Çakar, "Bu bir şike itirafıdır" dedi.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u uzatmalarda bulduğu golle 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ilginç açıklamalar yaptı.

"Bizim takım bazı maçları bilerek kaybetti"

Taraftarın istifa tezahüratlarını değerlendiren Nasuhi Sezgin futbolcuların desteklenmesinin güzel olduğu belirtirken şöyle konuştu;

"Taraftar her zaman haklıdır. Galatasaray'ın her zaman kazanmasını ister. Bizim takım da zaman zaman bazı puanları kaybetti. Bilerek kaybetti, bir takım yerlerden gelen telkinlerle kaybetti. Bu bir yarış, böyle devam edecek. Taraftarlarımız futbolcularımızı destekleyip bize istifa edin diyorlar. Öyle bir şey yok, istifa etmeyeceğiz. Yapacak işlerimiz var. Ekonomik durumumuz düzeldi ve yeni projelerimiz var. Dolayısıyla bu işi bitirmeden ayrılmayacağız. Bunun için yönetim olarak çabalıyoruz. Neticeyi alabiliriz."


Ahmet Çakar: Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve çağırıyorum

Derin Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Nasuhi Sezgin'in "Takımımız bazı yerlerden gelen telkinler sonrasında bazı maçları bilerek kaybetti" sözüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakar, "Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve çağırıyorum. Nasuhi Sezgin şike itirafında bulunmuştur" dedi.

Yeni Şafak / DHA