Ahmet Çakar: ''Bakalım Muslera'ya ceza verilecek mi''

Ahmet Çakar: ''Bakalım Muslera'ya ceza verilecek mi''
Güncelleme:

Ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor-Galatasaray maçını değerlendirdi ve çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek zirveyi karıştırdı ve lige tutundu. Dev kapışmada 3 kırmızı kart çıkarken, Fırtına 5 hafta sonra 3 puana kavuştu, Aslan ise bu sezon ilk kez kaybetti. Karadeniz ekibine zaferi getiren golleri N'Doye ve genç yıldız Yusuf Yazıcı kaydetti.

Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar Trabzonspor - Galatasaray mücadelesi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Çakar'ın açıklamaları:

"Geçen hafta Caner Erkin'in belinden su aldım kimsenin gıkı çıkmadı, ettiği küfürün hesabını sorduk. Bu haftada Muslera yabancı dilde küfür ediyor. Bunun görüntüleri var ve bakalım Muslera'ya ceza verilebilecek mi?"

"Geçen hafta Caner Erkin'in 'O....Ç.....' küfrünü Muslera da etmiştir.Beinsports'a bakın 28. dakikada Muslera hakeme küfür ediyor. Herkes bu pozisyonu izlesin, ben o cümleyi biliyorum hakemken bu cümleyi duymuştum."

"Uğur Demirok, sana geçmişte ekmek yediğin yere ihanet etmek yakışıyor mu? 2 maç daha kaybetseniz küme düşme potasına giriyordunuz. Şimdi çıkmış kazandınız diye Galatasaray'ı küçümsüyorsun. Sen yarın Trabzonspor'dan ayrıldığında Trabzon'u da satarsın."