Ahmet Çakar şampiyonluk adayını açıkladı

Ahmet Çakar şampiyonluk adayını açıkladı
Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında yayımlanan spor programında yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig’de kimin şampiyon olacağına dair dikkat çeken bir tahminde bulundu.

Süper Lig'in 12.haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek rakipleriyle puan farkını açan Trabzonspor, şampiyonluğun en net favorisi olarak gösterilmeye başlandı. Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar da canlı yayında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Beyaz TV'de Beşiktaş-Trabzonspor maçını yorumlayan Ahmet Çakar, ligin ikinci yarısındaki Beşiktaş derbisi sonrası Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan edeceğini öne sürdü.

 Ahmet Çakar'ın açıklamaları şöyle:

 “TRABZONSPOR 3 NİSAN’DA ŞAMPİYON OLACAK”

 "Trabzonspor'a sesleniyorum. Eğer bu sene şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur. Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak. Uzun yıllar sonra Trabzon'a gelmiş olacağım. Federasyon beni sahaya sokar mı bilmiyorum ama kolbastı oynayacağım. Bu dakikadan sonra kaybedersiniz suçu kendinizde arayın. Yıllar sonra o büyük gece gelecek ve yaşarsam ben orada olacağım."