Ahmet Çakar'dan derbi sonrası Galatasaraylıları kızdıran sözler

Ahmet Çakar'dan derbi sonrası Galatasaraylıları kızdıran sözler
Güncelleme:

2023'ün ilk derbisinde Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0'lık net skorla geçen Galatasaray'da yüzler gülerken, futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın maç sonunda Galatasaray için yaptığı tahmin, Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 2023 yılının ilk derbisi olan Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesinden Galatasaray 3-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırırken, spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan tartışma yaratan yorumlar geldi.

Beyaz TV canlı yayınında derbiyi yorumlayan Ahmet Çakar Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini dile getirirken, Galatasaray'ın ilk 2'ye giremeyeceğini savundu. 

İşte Ahmet Çakar'ın Galatasaraylıları kızdıran o sözleri: 


"Hayatımda çok fazla iddiaya girmiş bir adam değilim. Bu masada bulunan herkes alayınızla iddiaya girerim. 28 Mayıs 2023 tarihinde Fenerbahçe şampiyon olacak. Adımın Ahmet Çakar olduğuna emin olduğum kadar söylüyorum, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak. Galatasaray Fenerbahçe'yi sürklase etti, perşişan etti ama şunu da söyleyeyim bir maçla şampiyon olunmaz. Galatasaray iyi futbol oynayan bir takım değil, sezon sonunda ilk 2'ye de giremez. Bir takım bir maçta iyi oynadı diye şampiyon olamaz. Biraz futbolun adaleti olsa Ankaragücü, İstanbulspor ve Sivasspor'u yenemezdi. Fenerbahçe'yi yenmekle İstanbulspor'u yenmek arasında puan kazanımı olarak bir fark yok. Dünyanın hiçbir liginde şampiyonluğua oynayan takımların maçında golcüsüz maça çıkmak diye bir usul yoktur. Senin elinde Gomis veya yarım Icardi varsa şu taktik deha değildir. Gomis, Icardi, Seferovic'i kenara aldım, 3 tana pırpırla rakip kaleye giderim diye bir taktik yoktur. Bu taktik değildir, futbol rezilliğidir. Çok kötü takımla çıkarsın bazen eğrisi doğrusuna denk gelir, öyle olmadı Galatasaray Fenerbahçe'yi perişan etti. Senin futbol şablonunda bir tuhaflık var demektir forvetsiz çıkıyorsan."