Ahmet Nur Çebi: ''Gidene dur demeyiz''

Ahmet Nur Çebi: ''Gidene dur demeyiz''

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor ekranlarında özel açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa maçı öncesinde Çalımbay ile ilgili edilen imaların, Konyaspor maçı öncesi Aykut Kocaman için yapılıp yapılmayacağını merak ettiğini belirten idareci, "Rıza Çalımbay için çirkin sözleri söyleyenler, Aykut Kocaman için de aynısını söyleyecek mi, merak ediyorum. Sosyal medyada Rıza için çıkan şeyler, Aykut hoca için de çıktıysa, buna en iyi cevabı Aykut hoca verecektir" yorumunu yaptı.

 'İŞİMİ ZORLAŞTIRMAYIN' DEDİ, 1 AY BOYUNCA 'HAYIR' DEDİK'
 
Ersan Adem'in gönderilmesi ile ilgili eleştirilere cevap veren Çebi, "Sizinle devam etmek istemeyen bir futbolcuyla devam etmek sıkıntıya neden olur. Ersan, "Başkanım ben istikbalimi düşünmek zorundayım. Bana müsaade edin, işimi zorlaştırmayın" dedi. Biz 1 ay boyunca 'hayır' cevabını verdik. Ancak gitmek isteyen futbolcunun artık fayda vermeyeceğini de bilecek kadar aklım yerinde" ifadelerini kullandı.
 
'FENERBAHÇE DE KAYBEDEBİLİR'
 
Fenerbahçe'nin kayıp yaşayacağını kaydeden yönetici, "Fenerbahçe de maç kaybedebilir, önlerinde zor maçlar var. Bu yarışta kim az puan kaybederse, ipi gögüsleyecektir. Ben inanıyorum ki Beşiktaş şampiyon olacaktır" dedi.
 
AYKUT HOCA CEVABINI VERİR!
 
Kasımpaşa maçı öncesinde Çalımbay ile ilgili edilen imaların, Konyaspor maçı öncesi Aykut Kocaman için yapılıp yapılmayacağını merak ettiğini belirten Çebi, "Çalımbay için çirkin sözleri söyleyenler, Kocaman için de aynısını söyleyecek mi? Aynı şeyler, Aykut hoca için de çıktıysa, buna en iyi cevabı Aykut hoca verecektir" yorumunu yaptı.
 
'EĞER 30 MİLYON EURO VERİYORLARSA...'
 
Gökhan Töre'nin ayrılacağı iddiaları için görüşü sorulan Ahmet Nur Çebi, "Biz şu anda kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz. Ama gitmek isteyen kimseyi de tutmayız. 5 milyonluk bir futbolcuya çıkarıp 30 milyon veriyorlarsa, biz de iş adamıyız, hesabını vereceğimiz kararı alırız. Gökhan Töre bizim çocuğumuz, bir kupayı kaldırsınlar" diye konuştu.