Ahmet Nur Çebi: Allah'a havale ediyorum

Ahmet Nur Çebi: Allah'a havale ediyorum

Ahmet Nur Çebi: "Birçok takım hakemlerden mağdur, ancak hakem hataları en çok bize zarar verdi. Herkes üzerine düşeni yapmalı!" dedi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi,hakemlerden dert yandı. Çebi, taraftarları bu sezon tribüne çekebilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatarak, "Stadın uzaklığı, taraftarın ulaşım sorunu nedeniyle gelememesi ve kötü hava şartları bizi olumsuz etkiledi. Hakemlerle ilgili de defalarca söyledim. Birçok takım hakemlerden mağdur olabiliyor, ancak hakem hatalarının çokluğu bize çok fazla zarar veriyor. Hakemleri Allah'a havale ediyorum, biraz daha az hata yapsınlar diye" yorumunu yaptı. 

RAKİPLER SÜREKLİ TAHRİK EDİYOR 
Hakem hatalarının üst üste gelmesinin dışında, rakip oyuncuların profesyonelce Veli'yi tahrik ettiğini ifade eden Çebi şöyle devam etti: "Veli'nin bu hareketi yapmış olması, onun tavır ve davranışlarınıngöstergesi değildir. Eğer bu bir mağlubiyetse burada Veli'nin olmamasının etkisi çok büyüktür. Yöneticisi olarak Veli ile gereken konuşmayı, hatta bir daha yapmaması için gereken cezayı uygulamak benim vazifemdir. Ama bu kadar centilmen bir çocuğun bu hareketi nasıl yaptığı konusunda, herkes iki kez düşünmeli."

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ 
-Stadımızı yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Temenni ediyorum ki, sezon sonunda şampiyon oluruz ve yeni stadımızda Allah bize şampiyonluk tattırır. Bunu futbolcularımıza da her zaman anlatıyoruz. 

TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR 
Bir sağ bek ve stoper arayışımız var. Orta sahada da bir futbolcuya ihtiyacımız var. En uygun zamanda, uygun şartlar oluşursa ocakta, oluşmazsa Haziran'da yapacağız. 

BU KARAR BİZE ZARAR VERDİ
YABANCI kuralı bize zarar verdi. En azından bu geçiş kademeli olabilirdi. Bugün 5+3 ise seneye 6+4, bir sonraki sene 8+6 gibi en azından 4-5 yıllık bir süreç tanınmalıydı. 

NİYE SADECE ATİBA KIZARDI? 
Atiba'nın atıldığı pozisyonda; penaltı atılırken o çizgi üzerinde ondan başka 5 ya da 6 ayak varken, neden Atiba kırmızı kart gördü? Bunu nasıl açıklayacaklar, merak içindeyim!

Fotomaç