Ahmet Nur Çebi: ''Şenol Güneş'i severiz ama...''

Ahmet Nur Çebi: ''Şenol Güneş'i severiz ama...''
Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi düzenlediği basın açıklamasında Şenol Güneş iddialarına ilişkin, "Şenol hocayı severim ama bizim hocamız Önder Karaveli! Bitti" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 "Biz geçen seneden beri Gedson'u kadromuza almayı planlıyorduk ancak şartlarımız, bugün bu transferi yapabilecek hale geldi. Süreç daha erken başlamıştı. Bir başka takımın ilgilenmesi neticesinde talep ettiğimiz bir futbolcu değildi. Gedson Fernandes, bizim istediğimiz bir futbolcuydu. Galatasaray istememiş olabilir, almamış olabilir, saygı duyarım. Başkanı böyle ifade edebilir, doğrudur da. Ama Gedson bizim için önemliydi. Gedson transferi ne Beşiktaş'ı olduğu yerden yukarı çeker ne de transferi yapamayan Galatasaray'ı aşağı çeker."

"KADRO DIŞI KALANLAR MAALESEF GİTMİYORLAR"

"Kadro dışı olan arkadaşlar, maalesef gitmiyorlar. Ben anlamıyorum; nasıl bir futbolculuk, nasıl bir anlayış, nasıl bir profesyonellik? Yan tarafta koşarak 1-2 senedir para almayı içlerine sindiren arkadaşlarla yollarımızı ayırmakla doğru yapmışız.  Bu anlayışla zaten Beşiktaş'a hizmet etmeyecekleri aşikarmış. Ücretlerinin bir kısmını karşılama önerimize rağmen gelen tekliflere olumsuz yanıt veriyorlar. Şu an için bu arkadaşlar kadro dışıdır. Bunların gitmesi yeni bir transfer yapmamızı gerektirmeyecek. Yeteri kadar futbolcumuz var. Güveniyoruz."

"BAŞKA TRANSFER YOK"

"Sakatlıklar ve talihsizlikler nedeniyle istediğimiz noktada olamadık. Bu futbolcuların gitmesi, transfer anlamına gelmez. Ara transferde başka transfer söz konusu değil."

"ŞENOL HOCAYI SEVERİZ AMA..."

"Şenol Güneş'i severiz, Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir. Bitti."