Akçay'a göre maçın kırılma anı...

Akçay'a göre maçın kırılma anı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Kasımpaşa maçında onurlu bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akçay, iki takım açısından önemli bir müsabaka olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Deplasmanda olmamıza rağmen ikinci yarıdaki oyundan memnunum. Bu oyuncular 3 günde bir müsabaka oynuyor. Bunun arkasına sığınmak doğru değil ama bir konsantrasyon eksikliği yaşadığımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki müsabaka bu maçın telafisini yapacağımız bir karşılaşma olur. Onurlu bir mücadeleydi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık."

Maçın kırılma anı olarak skor 3-2 iken Olcan Adın'ın kaleciyle karşı karşıya atamadığı pozisyonu gösteren Mustafa Reşit Akçay, "Maçın kırılma anı Olcan'ın Henrique'ye çıkaramadığı pozisyondu. O pozisyonun gol olması bazı şeyleri değiştirebilirdi. Tüm bunlara rağmen İyi bir performans çıkardığımız ama sonucun bizim adımıza kötü olduğu bir maç oynadık" ifadelerini kullandı.