Akhisar’dan Fıray Aydınus’a büyük tepki

Akhisar’dan Fıray Aydınus’a büyük tepki

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçının hakemi Fırat Aydınus'a büyük tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan Akhisar Belediyespor, pazartesi mesaisinde ilk 4 yarışındaki kritik randevuda Kasımpaşa'ya evinde 1-0 yenilerek Avrupa yarışında geride kalırken teknik direktör Cihat Arslan karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'a yüklendi.

“Fırat hoca doğru bir insan olabilir ama sahanın içinde yanlıştı” diyen Cihat Arslan, “Fırat Aydınus egosunu fazla ön plana çıkardı. Karar doğrudur, yanlıştır, hakem de hata yapabilir ama sahada 22 futbolcu varken taraftarlar, (Hakem gol atsana) diye tezahürat yapıyorsa biraz ortaya bir yanlış var demektir” diye konuştu.

Kasımpaşa’ya yenilmelerine rağmen takımının kazanma arzusundan memnun olduğunu sözlerine ekleyen Cihat Arslan, şöyle devam etti:

“Üst sıralar için önemli bir müsabakada, Kasımpaşa gibi organize olmuş, düzgün bir takımla mücadele ettik. Maçın başında Rodallega’nın direkten dönen röveşatası gol olsaydı, her şey değişebilirdi. Daha sonra 10 kişi kalınca maç bizim için zorlaştı. Mücadele ettik ama olmadı.”

Cihat Arslan, müsabakanın 36’ncı dakikasında kırmızı kart gören Vaz Te için de, “Yenilgiyi bir kişiye bağlarsak oyuncuyu kaybederiz. Ondan bir daha aynı hatayı yapmamasını isteyeceğim” ifadesini kullandı.