Alanyaspor - Fenerbahçe: 1-4

Güncelleme:

Süper Lig'de 5. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup oldu.

Sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlar nedeniyle adeta büyük bir bunalım geçiren Fenerbahçe, ligin 4. haftasında konuk olduğu Alanyaspor’u yeni transferleri Janssen, Valbuena(2) ve Giulinao’nun golleriyle 4-1 mağlup ederek Beşiktaş maçı öncesi moral depoladı.

Skrtel’in yokluğunda Neto ve Topal ikilisini sahaya sürmesi beklenen Aykut Kocaman, Alanyaspor deplasmanında sürpriz bir 11’i sahaya sürdü.

Son zamanlarda yediği kötü goller nedeniyle taraftarın da hedefi haline gelen Volkan Demirel’i kulübeye çeken tecrübeli teknik adam, eldivenleri Kameni’ye teslim atti.

Öte yandan defansın göbeğinde Neustadter’i görevlendirerek, Topal’ı bundan sonra stoperde düşünediğinin de sinyallerini verdi.

Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Vincent Janssen, 45+2 ve 90+5. dakikada Matiheu Valbuena ile 60. dakikada penaltıdan Giuliano kaydetti. Ev sahibi Alanyaspor’un tek golü 42. dakikada Emre Akbaba’dan geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle ligdeki 2. galibiyetini aldı ve puanını 8’e yükseltti. Alanyaspor ise 4 puanda kaldı.

Sarı lacivertli takım Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk ederken Alanyaspor ise Trabzonspor deplasmanına konuk olacak.

Seçiniz...